Pemenang Comeback Giveaway Jatuh Kepada...

  December 04, 2019 |    by Farah Farhana

Assalamualaikum. Hai semuaaaa~

Nampak tak hari ni I terlebih excited nak taip post kali ni. I excited sebab I dah tahu siapa pemenang giveaway I. Yeay Finally! Terlebih dahulu I nak minta maaf sangat-sangat sebab lambat pilih pemenang. Harap korang maafkan okay sebab I janji 1st Dec kan hehe tapi ni dah 4th Dec.

I pilih pemenang menggunakan random.org ya. Memang tiada unsur pilih kasih dan sayang di sini. Tapi untuk URL blog yang I tak boleh buka tu (maybe private, removed, typo etc) I terpaksa keluarkan penyertaan kalian. I`m so sorryyy >_<  Kalau tak puas hati boleh pm tepi okeh

Baiklah tanpa membuang masa, I nak umumkan pemenangnya sekarang. OMG I yang nervous huhu...

PEMENANGNYA JATUH KEPADA . . . *drum rolls*

.

.

.

.

.

.


 Handaiyan Give It To Me 12 Color Eyeshadow Palette x 1 Pemenang
https://suethepretty95.blogspot.com/2019/10/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

 Tudung Bawal Cornskin Bidang 45 x 1 Pemenang
https://www.raydahalhabsyi.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

 Wang Tunai sejumlah RM10 x 1 Pemenang
https://aienienka.blogspot.com/2019/10/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

 Masuk Bloglist Selama 3 Bulan x 10 Pemenang ( I tambah lagi 5 pemenang)
1.http://ladyinredplanner.blogspot.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html
2. https://ciknurul23.blogspot.com/2019/10/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html
3. https://cikdue.blogspot.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html
4.https://mulan-sahbanu.blogspot.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html
5.https://bebyyellowshiteru.blogspot.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html
6. http://www.snmofficial.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html
7. https://www.shikinrazali.com/2019/10/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html
8. https://www.farhanajafri.com/2019/10/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html
9. https://www.shuhaidasaad.com/2019/10/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html
10.https://itsthesuraya.blogspot.com/2019/10/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html
11.https://itsninisblog.blogspot.com/2019/10/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html
12. https://www.atulhamid.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html
13. https://www.rubiahkadir.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html
14. https://hayatisuki.blogspot.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html
15.https://hamkarosli.blogspot.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html


Tahniah diucapkan kepada para pemenang. Harap korang terima hadiah yang tak seberapa ni ya. Kalau Uolls happy, I beribu kali ganda happy tau hehe. Kepada yang tak menang, jangan sedih-sedih ya ketahuilah rezeki Allah itu luas. Kepada yang menang, jangan riak dan takbur sesungguhnya tiada yang kekal di dunia yang bersifat sementara ini. Cewahhhhh poyo gila I.. but, seriously tho *wink* Sekadar peringatan untuk diri ini :)

Nak claim hadiah boleh la bagi details korang kat email I.
rfarahana@gmail.com

See you guys in my next post~

You Might Also Like

13 comments

  1. wah !! tahniah to the chosen one !

    ReplyDelete
  2. Tahniah pemenangnya.

    Alhamdulillah terpilih dalam bloglist Hana juga 😄. Tq Hana

    ReplyDelete
  3. Tahniah semuaa. Alaa. Dah lama tak bukak blog. Taksempat nak join. Sorry hanaaaaa

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillahhh , ada luck saya . Baru buka blog hari nie . Thanks hana :)

    ReplyDelete
  5. Hi Hana!.. lama tak singgah blog. tahniah bt semua pemenang

    ReplyDelete