Monday, 25 November 2019

Comeback Giveaway by Farah Farhana

Assalamualaikum. Hai readers!

Hari ni I rasa berbesar hati untuk buat a little giveaway untuk kawan-kawan blogger I. I harap GA ni mendapat sambutan yang hangat dari korang semua. In Shaa Allah. Alhamdulillah ada rezeki lebih sikit jadi boleh la I belanja uolls barang yang best2 terutamanya untuk kaum hawa 🧕

Giveaway ni adalah sempena I baru buat comeback ke alam blogging setelah berbulan2 menghilangkan diri dan sempena meraikan 200 followers blog ni. YEAY! 🥳 Terima kasih banyak2 kepada yang sudi follow. Baiklah tanpa membuang masa, jom kita tengok syarat penyertaan.

Syarat-syarat Penyertaan:-
 Warganegara Malaysia.
 Mestilah menjadi follower blog ini.
 Klik mana-mana iklan dalam blog ini *optional*

Cara-cara Menyertai:-
 Buat satu post yang bertajuk Comeback Giveaway by Farah Farhana.
 Tampal Banner di atas dalam post tersebut dan backlink kan ke post ini.
 Tag 3 rakan blogger anda dan make sure mereka tahu mereka di-tag.
 Copy dan paste link post tersebut ke dalam ruangan komen post ini.

Pemilihan Pemenang:-
 Cabut undi nombor yang bertuah.
 Random.org

Okay sekarang jom kita tengok hadiah yang I tawarkan untuk para pemenang. Untuk pengetahuan korang, hadiah ni semua I yang sponsor 100%. Tiada colab dengan sesiapa atau mana-mana agensi. (Ada ke yang nak colab dengan I masalahnya?) jadi i nak request something from uolls. Kalau boleh mohon doakan I dengan husband dimurahkan rezeki dan cepat-cepat timang cahaya mata hehe Lama dah tunggu ni. Mana tahu doa kalian dimakbulkan tuhan ^_^ Aamiinn~


Okay let's proceed!

Hadiah Giveaway

 Handaiyan Give it To Me 12 Color Eyeshadow Palette (1 Pemenang)

 Tudung Bawal Printed Cornskin Bidang 45 (1 Pemenang)

 Wang Tunai bernilai RM10 (1 Pemenang)

 Masuk Bloglist selama 3 bulan (10 Pemenang)

So how? Menarik tak hadiah yang I offer ni? Kalau menarik, jemput join ya. Mana tahu rezeki korang untuk dapat hadiah ni. Kalau tak menarik, nevermind tiada paksaan untuk join di sini :)

Giveaway akan tamat pada 25th NOV 2019 tepat pukul 11.59pm

I wish good luck to all of the contestants and thank you for your supports. Let's go!

42 comments:

  1. Hai hana , done join .

    https://suethepretty95.blogspot.com/2019/10/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    ReplyDelete
  2. Saya join..
    http://www.bajuwarnacoklat.com/2019/10/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    ReplyDelete
  3. saya join
    https://penselduabee.blogspot.com/2019/10/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    ReplyDelete
  4. saya join ye :D

    https://nurain-syahirah.blogspot.com/2019/10/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    ReplyDelete
  5. menariknya hadiah tu semua :)

    gee join ya http://www.zianaeunos.com/2019/10/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    ReplyDelete
  6. join https://www.shuhaidasaad.com/2019/10/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    ReplyDelete
  7. Hadiah menarik2 semuanya.
    Mesti ramai yang join ni nanti. Good luck to all of them!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe terima kasih :) Harap2 begitu lah^^

      Delete
  8. sy join ya ..
    https://ciknurul23.blogspot.com/2019/10/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    ReplyDelete
  9. Hai! Saya pun join ya...
    https://jovie1995.blogspot.com/2019/10/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    ReplyDelete
  10. Hai Hana, join sini

    https://www.farhanajafri.com/2019/10/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum, saya join dan support awak..

    https://www.shikinrazali.com/2019/10/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum.. Aien join ye. Moga terus maju jaya ^^


    https://aienienka.blogspot.com/2019/10/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html?m=1

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum. Akak join juga. Tq

    https://www.vitaminkesihatansejagat.com/2019/10/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    ReplyDelete
  14. Joining this as well!

    https://itsninisblog.blogspot.com/2019/10/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    ReplyDelete
  15. saya join yaa =))

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2019/10/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    ReplyDelete
  16. Hai Farah. Atul join ya ;)

    https://www.atulhamid.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    Thanks.

    ReplyDelete
  17. Mama join ye Hana

    http://www.mamapipie.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html?m=1

    ReplyDelete
  18. Ruby join jugak

    https://www.rubiahkadir.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  20. https://tedibearpunyabelog.blogspot.com/?m=1

    ReplyDelete
  21. https://belogtedibear.blogspot.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html?m=1

    ReplyDelete
  22. Kak shima join jugak

    https://www.shimajelani.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    ReplyDelete
  23. JACKPOT ynag besar hanya di AJOQQ :D
    WA : +855969190856

    ReplyDelete
  24. done ! goodluck for me and others :)

    https://dramaticyang.blogspot.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum semua,

    Saya join giveaway ini :

    URL Blog : http://ladyinredplanner.blogspot.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    Semoga ada rezeki..

    ReplyDelete
  26. I'm in!

    https://messarah.blogspot.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    ReplyDelete
  27. Count me in! ^^

    https://cikroxa.blogspot.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    ReplyDelete
  28. hai hana. join juga GA ni. Moga2 ada rezeki :-)

    https://hayatisuki.blogspot.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    ReplyDelete
  29. saya join :)

    https://bebyyellowshiteru.blogspot.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    ReplyDelete
  30. Hi salam perkenalan. saya join sini!

    https://hamkarosli.blogspot.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    ReplyDelete
  31. join ye hana :)

    https://sweetepalhijau.blogspot.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    ReplyDelete
  32. https://inibelognabiha.blogspot.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html?m=1

    ReplyDelete
  33. saya join sini...hehehe

    https://meinnameisthazrina.blogspot.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html..

    ReplyDelete
  34. Singgah (^^,) Join!
    http://www.snmofficial.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html
    Love, SNM

    ReplyDelete
  35. https://syafiqahatta.blogspot.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    Saya join 😉

    ReplyDelete
  36. good luck Farah.. done follow back. InsyaAllah.. ada kesempatan nanti sis join..

    ReplyDelete