Segmen Bloglist Tamat & Senarai Peserta!

November 02, 2018

Assalamualaikum. Hai hai korang!

Alhamdulillah selama 10 hari segmen bloglist ini berlangsung, ramai jugak yang participate. Thank you so much koranggg sebab support I dan blog yang hidup segan mati tak mahu ni. Huhu. To be frank, I target dalam 15-20 orang je yang akan join (Itu pun dah more than enough) sebab marketing I tak meluas sangat pun haha tapi lebih dari 30 yang join ni ape citer?? Korang ingat aku buat kenduri ke? Haha apapun korang memang ohsem lah! Thank you again kawan-kawan.

So finally blog ni dah ada bloglist. YEAY! Tahniah kepada semua peserta sebab telah terpilih untuk berada dalam my bloglist. Disebabkan ramai yang join, I akan bahagikan korang kepada 2 kumpulan iaitu untuk bulan November dan Disember. Dan seterusnya akan bergilir sampailah I rasa nak buat bloglist baru. Harap korang setuju dengan cara ni. Kalau tak setuju boleh pm tepi kihkih. Yang penting semua masuk bloglist~

Senarai peserta :-

November
1. https://ethrl.blogspot.com/2018/10/segment-bloglist-by-farah-farhana.html
2. https://yea-slmn.blogspot.com/2018/10/segment-bloglist-by-farah-farhana.html
3. https://mrsablogstori.blogspot.com/2018/10/segmen-bloglist-by-farah-farhana.html
4. http://ucingkadayan.blogspot.com/2018/10/segment-bloglist-by-farah-farhana.html
5. http://www.bajuwarnacoklat.com/2018/10/segment-bloglist-by-farah-farhana.html

6. https://ombakbergigis.blogspot.com/2018/10/segment-bloglist-by-farah-farhana.html
7. https://sujuelfarahin.blogspot.com/2018/10/segment-bloglist-by-farah-farhana.html
8.https://mummysupplementshop.blogspot.com/2018/10/segmen-bloglist-by-farah-farhana.html
9. http://www.mialiana.com/2018/10/segment-bloglist-by-farah-farhana.html
10. http://www.zianaeunos.com/2018/10/segmen-bloglist-by-farah-farhana.html

11. http://zzzyy.blogspot.com/2018/10/segment-bloglist-by-farah-farhana.html
12. www.fizacrochet.com/2018/10/segment-bloglist-by-farah-farhana.html
13. https://puankuci.blogspot.com/2018/10/segment-bloglist-by-farah-farhana.html
14. https://nuraisyahsukor.blogspot.com/2018/10/segment-bloglist-by-farah-farhana.html
15. https://candygirlysh.blogspot.com/2018/10/segment-bloglist-by-farah-farhana.html

16. https://aienienka.blogspot.com/2018/10/segmen-bloglist-by-farah-farhana.html
17. https://ctcheery87.blogspot.com/2018/10/segment-bloglist-by-farah-farhana.html
18. https://zafirahnazri.blogspot.com/2018/10/segment-bloglist-by-farah-farhana.html
19. https://www.safenifeni.com/2018/10/segment-bloglist-by-farah-farhana.html
20. http://www.zinniaza.com/2018/10/segmen-bloglist-by-farah-farhana.html


Disember
21. https://mulan-sahbanu.blogspot.com/2018/10/segment-bloglist-by-farah-farhana.html
22. https://darihatimissmulan.blogspot.com/2018/10/segment-bloglist-by-farah-farhana.html
23. https://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2018/10/segmen-bloglist-by-farah-farhana.html
24. https://sweetepalhijau.blogspot.com/2018/10/segmen-bloglist-by-farah-farhana.html
25. http://www.qiyasaad.com/2018/10/segment-bloglist-by-farah-farhana.html

26. http://penselduabee.blogspot.com/2018/10/segment-bloglist-by-farah-farhana.html
27. https://cantikseri.com/segment-bloglist-by-farah-farhana/
28. https://www.vitaminsyaza.com/2018/10/segment-bloglist-by-farah-farhana.html
29. https://www.shikinrazali.com/2018/10/segment-bloglist-by-farah-farhana.html
30. https://tzeteacherdiva.blogspot.com/2018/10/segmen-bloglist-by-farah-farhana.html

31. https://ciklapunyabelog.blogspot.com/2018/10/segment-bloglist-by-farah-farhana.html
32. http://www.aimisyahirah.com/2018/10/segment-bloglist-by-farah-farhana.html
33. https://bblogfeii.blogspot.com/2018/10/segment-bloglist-by-farah-farhana.html
34. https://blingblinglove.blogspot.com/2018/10/segment-bloglist-by-farah-farhana.html
35. https://www.syazaredzuu.com/2018/10/segment-bloglist-by-farah-farhana.html

36. http://www.adianiez.com/2018/10/segment-bloglist-by-farah-farhana.html
37. https://jombercontest.blogspot.com/2018/11/segment-bloglist-by-farah-farhana.html
38. https://messarah.blogspot.com/2018/11/segment-bloglist-by-farah-farhana.html
39.https://sigadisberkacamata.blogspot.com/2018/11/segmen-bloglist-by-farah-farhana.html

Tamat sudah satu segmen daripada blog hanaintown ni. Terima kasih kepada yang sudi join. InshaaAllah kalau ada rezeki, I buat giveaway pulak ya  Have a nice day semua~

You Might Also Like

14 comments

  1. yeaah, no. 20, geng NOV. Thank you hana! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama kak zai~ thankyou sudi join jgk! :)

      Delete
  2. Alhamdulillah da setel dah. Memang betol-betol jadi orang terakhir ni. hahahaha. Thank youu.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..no 17 dtg blogwalking 😊

    ReplyDelete
  4. 16 datang ni~ haha nanti ada masa Aien singgah semua yaa~ ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alright! hehe nanti blogwalking kwn2 kita ya :)

      Delete
  5. Replies
    1. hehe takpa InshaAllah klau hana buat lg, hana terus jemput kak sayidah! haha :D

      Delete
  6. hukhuk.. tak sempat nak join dik. next time nak join. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha takpe hana buat ni pun sekejap sgt. InshaaAllah next time ye hehe :D

      Delete