Segmen Blog Review 2018 by Shuhaida Saad

November 19, 2018

Hi Assalamualaikum semua.
Klik banner untuk join!
Dulu I pernah join Segmen Bloglist by Kak Shu. Now I join pula Segmen Blog Review ni. Kak Shu memang rajin buat segmen hehe. Lepas ni kalau dia buat Giveaway confirm I join jugak haha

Since Kak Shu akan review blog kawan-kawan blogger dia, I pun nak review blog kak Shu lah! Tapi review sikit-sikit je sebab dia otai kita ni newbie lagi hehe

Review Blog Shuhaida Saad :
Masa I mula-mula buat blog, segmen bloglist Kak Shu lah antara post terawal I kat blog ni. Dan Kak Shu jugak antara orang terawal yang follow I waktu I takde followers dulu kihkih Terima kasih Kak Shu! I tak ingat macam mana boleh jumpa blog kak Shu dulu tapi I suka sebab kemas je tengok tak serabut. Info pun banyak dalam blog tu so I decided to follow her terus. Tapi kalau tak silap I, blog kak Shu ni banyak kali jugak tukar template blog kot sebab last time I visit macam lain je template dia. Ke I yang khayal? hahaha Anyway, semoga Kak Shu terus istiqomah dalam menyampaikan info-info yang berguna dalam blog kak Shu. Thumbs up!

Have a nice day guys~

You Might Also Like

9 comments