Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz

November 07, 2018

Assalamualaikum. Hai korang~

Disebabkan kita dah nak masuk tahun baru, maka giveaway yang ada kena-mengena dengan planner ni wajib kita sertai! Mana tahu rezeki tahun baru kan, boleh la bawa pulang planner satu. Haa macam tu~

Jadi jom lah kita join ramai-ramai. Tarikh tamat giveaway pada 30 November 2018.
Klik banner untuk join
Thank you Sarah sebab anjurkan giveaway ni. Hadiahnya memang nice habis! Silap-silap kalau dapat, memang pakat tak guna la simpan buat koleksi je sebab cantik sangat haha

Nice terukk kan? I told you just now la you don't believe!

By the way kan gais, kalau penyertaan ramai, pihak menganjur akan tambah hadiahnya which is brown totebag. Boleh tahan lawa jugak. Ngam la kalau nak pakai pi kelas. Meh sini usha beg tu.

Tunggu apa lagi? Join tau korang. Hadiah dah cukup menarik ni. Syarat penyertaan pun simple je. Rugi la kalau tak join. Okay have a nice day semua~

You Might Also Like

17 comments

  1. goodluck sis :D

    ReplyDelete
  2. TD IS JOIN!

    https://tzeteacherdiva.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html


    Good Luck!

    ReplyDelete
  3. hai! good luck. dari segment yang sama. follow sini :)

    ReplyDelete
  4. Gud luck! ^^ https://henlistiya.blogspot.com/2018/11/blog-post.html follback blogku yaah :)

    ReplyDelete
  5. thank you sudi join hana!

    https://messarah.blogspot.com/2018/12/senarai-peserta-planner-2019-giveaway.html

    ReplyDelete