Pencarian Bloglist December 2018 oleh Airah Syahirah

November 07, 2018

Assalamualaikum. Hai semua.

Ni giveaway/segmen ke-2 I join hari ni. Kali ni dianjurkan oleh kak Airah. Kak, I takda Facebook tapi I dah follow semua social media kak yang lain sebagai ganti. Harap penyertaan ni diterima ya~

Klik banner untuk join!
I paling suka post pasal Wonderland themepark kat Bangi tu. Klik sini untuk baca. I tak pernah teringin pun nak pergi waterpark sebab bagi I macam leceh sikit nak kena salin pakaian lepas mandi, kena usung tuala sana sini, susah nak menggedik dalam air di kawasan terbuka. Tapi bila baca post kak Airah tu, I teringin pulak nak pergi (but I still don't like waterpark tho) kihkih

Lagi satu (tambahan), I suka juga post kak Airah tentang Resepi Chicken Buttermilk. Masa first time I baca tu dua bulan lepas, masa tu tengah puasa ganti. Terus I craving (mungkin sebab lapar jugak kot haha). Nak berbuka tu memang legit I masak Chicken Buttermilk ikut resepi kak Airah. Cuma Kak Airah ni dia asingkan ayam dan kuah tu tapi I mix je semua. Ikut tekak masing-masing la kan.

Okay that's it. Terima kasih kak Airah kerana anjurkan segmen ni. Have a nice day semua~

You Might Also Like

18 comments