Pelakon Harry Potter Dulu dan Kini 2018

November 24, 2018

Hi Assalamualaikum.

Siapa je dalam dunia ni yang tak pernah tengok Harry Potter kan? Like hello, HP tu sangat overrated! Walaupun dah habis series, tapi ramai jugak yang masih ulang tengok movie tu (Contohnya, saya). Masa I kecik-kecik dulu, I ada crush on Fred & George sebab diorang kelakar dan suka kenakan orang. Not to mention masing-masing muka comel haha. Siapa yang korang paling minat?

Pernah terfikir tak rupa bekas pelakon-pelakon Harry Potter pada masa kini? Ye lah dulu masa tengok dalam wayang, semua budak-budak lagi, sekarang semua dah tua. Jom tengok diorang yang dulu dan sekarang.

Related imageRelated image
Related image
Related imageRelated image
Related imageRelated image
Related imageRelated image
Related imageImage result for tom felton 2018
Related imageRelated image
Related imageRelated image
Related imageRelated image
Kan I dah cakap, muka masing-masing berubah. Makin cantik makin Handsome~ Rasanya dah boleh move on kot dari Harry potter sebab kita dah ada Fantastic Beast to catch up. Memang tak akan dapat gantikan HP tapi atleast dapat lepas rindu sebab filem FB tu pun ada kena-mengena dengan HP. 

Have a nice day korang ~

You Might Also Like

13 comments

  1. They've changed a lot! I feel old now. :<

    ReplyDelete
  2. Diorang semua dah besar and matang kan.

    Kita singgah sini. Nanti free2 singgah n follow lah blog kita
    https://faradidi.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan~ dulu smua budak2 lagi huhu

      btw, dh singgah and follow blog kak farah :) Nice blog tho~ Thanks singgah my blog ye kak!

      Delete
  3. Kecik2 comel, dah besae hensem/cantik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tulahtu~ tambah2 emma watson tu cantik kemain hehe

      Delete
  4. Aha looking at their photos makes me feel so old now. Semua dah dewasa cantik2 dan hensem belaka semua :D

    Fatina Mudz

    ReplyDelete
    Replies
    1. i know right! sedar2 je semua dh dewasa haha :D

      Delete
  5. CCL minat gilerr dengan harry potter nih , every movie harry potter memang akan tengok , tak pernah jemu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la dgn hana hehe dulu mmg slalu layan kat wayang~ and sampai skrg tak jemu :D

      Delete
  6. daniel, rupert and tom were so cute when they were younger haha!

    ReplyDelete
  7. Omgg.. btw itu, kok yg kembaran, kecil dan besarnya ga mirip yaa. Apa penglihatan ku nih yg harus diperbaiki🤔

    ReplyDelete
  8. Makin dewasa makin cantik dan handsome mereka ni

    ReplyDelete