Hadiah Birthday Giveaway by Mazuriah Mohamed Sudah Sampai!

November 21, 2018

Assalamualaikum. Hai korang.

Alhamdulillah sejak kebelakangan ni banyak berita baik yang I terima. Salah satunya ialah berita tentang I telah memenangi Birthday Giveaway by Kak Mazuriah. Yeay! Dan tadi parcel yang ditunggu-tunggu telah pun sampai.

Thank you so much Kak Mazuriah. I really appreciate it. Gais, Kak Mazu ni sangat generous ya sebab dia bukan bagi I satu atau dua hadiah, tapi EMPAT hadiah! Isn't she lovely? Hehe Thank you kak Mazu :D
Souvenirs from Kak Mazu. Thank you!

You Might Also Like

4 comments

  1. Sampai juga akhirnya. Harap hana berpuas hati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Hana suka. Terima kasih kak mazu!

      Delete
  2. Tahniah! Bestnya dapat hadiah. Kita belum bertuah lg untuk dpt mana2 hadiah kalo join giveaway. Huhuhu. Belum ade rezeki lagi :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih! Tak apa nanti ada rezeki dapat la tu hehe~ yang penting, klau ada GA kita join je sbb who knows kan haha InshaaAllah lepas ni giliran sis pulak yang menang Aminnn~ :)

      Delete