GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM

October 12, 2018

Assalamualaikum. Hi semua.

Ni Giveaway ke-2 I join hari ni. Masa tengah blogwalking tadi ternampak post GA ni dan terus join. Nasib baik tak tamat lagi. Korang yang belum join, jom la kita meriahkan lagi GA anjuran sis Syafyqah ini.

Okay jom proceed. Ini bannernya :

Klik banner untuk join tau
Ni antara syarat-syarat giveaway. Simple je tak perlu buat banyak benda dan tak menyusahkan. Again, sila lah join hehe

1. Follow blog shfyqhazhr - (click here*wajib

2. Follow ig & FB - @shfyqhazhr | Shafyqah Azahar *takwajib

3.Copy banner dan buat satu entry bertajuk GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM *(please backlink to this post) *wajib

4. Dalam entry penyertaan boleh komen mengenai blog sha ; kekurangan blog sha / apa yang perlu ditambah atau dibuang! & kalau korang rajin lagi bolehlah komen di entry entry lama sha hehehe *takwajib

5. Jangan lupa tinggalkan link entry korang kat komen di post ni!

Komen tentang blog Sha:
1. To be frank, takde apa sangat pun untuk dikritik sebab blog tu dah memang style minimalist kan. Tak serabut. Tenang je tengok dan nak baca entry pun senang. Susunan widget pun teratur je semua. Haha so yeah. Sha, awak lagi lama berblogging so kalau saya nak komen pun macam tak layak kihkih 

2. Pasal content pulak, best je baca sebab macam-macam ada. Resepi, drama, beauty and banyak lagilah. Maksudnya tak bosan la baca blog sha ni. But, kalau boleh sila anjurkan banyak lagi giveaway hehehe

Rasanya itu je lah untuk post kali ni. Btw, thank you Shafyqah sebab anjurkan GA ni sebab saya suka hadiahnya. Planner tu comel dan agak useful jugak untuk kita semua.

Siapa-siapa yang nak tengok hadiah, ni haa hadiahnya. Comel kan??


Apa lagi? jom la join giveaway ni. Tarikh tamat pada 31 Oktober 2018. Ada masa lagi gais. Jom!

You Might Also Like

18 comments

  1. singgah sini..good luck
    https://mummysupplementshop.blogspot.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you mummy ida hehe~ Goodluck jugak :)

      Delete
  2. Goodluck! :)

    http://mylittlestoryi.blogspot.com/2018/10/movie-review-always.html

    ReplyDelete
  3. Hai,jom join segmen saya!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. okay good luck ya CCL :) thank you singgah :D

      Delete
  5. Salam ziarah dari GA Yang sama...

    Semoga berjaya ..😊
    http://www.mariafirdz.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam. hai hai~ Terima kasih sebab singgah :) Semoga berjaya jugak ya^^

      Delete
  6. Salam, Maisarah singgah dari GA yang sama. Semoga berjaya ;)

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam maisarah :) selamat berkenalan. Semoga berjaya juga^^

      Delete
  7. hi kawan baruu ! kita follow sini tauu.. hehehe.. tak sabar tunggu entri baru ^^

    http://www.syahirahvaliant.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai salam perkenalan :) Thanks follow~ Nnt I visit and follow back ya~

      Delete