Birthday giveaway by Mazuriah Mohamed

October 14, 2018

Assalamualaikum. Hai korang.

Banyak pula masa terluang sejak akhir-akhir ni jadi apa salahnya kita isi masa terluang dengan menyertai giveaway kan. Hehe

Kali ni punya GA dianjurkan oleh sis Mazuriah Mohamed sempena bulan kelahirannya. Hai kak. Selamat berkenalan ya :)

Klik banner untuk join
Syarat giveaway ni sangat simple. Tak susahkan korang dan tak bazirkan masa korang. Jadi apa tunggu lagi? Join laaa!

TARIKH TAMAT : 31 OKTOBER 2018

P/s: Happy birthday to kak Mazuriah. Semoga selalu dilimpahkan rezeki dan dikurniakan kesihatan yang baik. Dan yang paling penting, semoga sentiasa dikelilingi oleh orang-orang yang menyayangimu. Aminn~

You Might Also Like

20 comments

  1. Haaa akak pun nak join jugak la. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe haa join kak kita meriahkan lagi sambil tambah kenalan. gittew :D

      Delete
  2. Terima kasih hana sudi join GA. Terharu atas doa dan ucapan diberi. Salam perkenalan dan good luck.

    ReplyDelete
    Replies
    1. My pleasure kak mazuriah :) Salam perkenalan jugak.. Thank you for the wish^^

      Delete
  3. Hai,jom join segmen saya!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haii~ okay inshaAllah nnt saya join ya sis cuya :)

      Delete
  4. Dah bookmark. Nnti nak join juga lah.byw,good luck.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe okay cikla. Nanti join tau. Kita sama2 meriahkan GA kak mazuriah ni^^

      Delete
  5. All the best! :)
    Sy singgah and follow ya ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! :) Selamat berkenalan nurul atika^^

      Delete
  6. Tahniah Hana. Nanti tunggu hadiah tau!

    ReplyDelete