Install Apps Ini dan Redeem makanan percuma di McD

April 30, 2018

Assalamualaikum. Hai korang.
Alert : Ini bukan scam atau iklan tak guna yang asyik duk menipu orang tu ya. Ni betul-betul korang akan dapat manfaat kalau ikut step yang betul.
Sekarang ni McD tengah buat promosi di mana korang akan dapat makanan free dan potongan harga beberapa untuk menu terpilih. Caranya mudah sahaja korang hanya perlu redeem. Macam mana nak redeem? Haa anda berada di tempat yang betul hehe XD Meh sini sis ajar korang.

Step 1 : Search for the McDonald's app on

Step 2 : Download the McDonald's app
Make sure download app yang logo macam ni okay!
Step 3 : Register your account
Klik 'read more' then register je. Masukkan email and password.
Step 4 : Start redeeming your FREE McChicken & other exclusive offers
Dan sekarang korang pun dah boleh redeem with any purchase in McD. Ala kalau nak jimat, beli aiskrim cone yang RM1 tu pun dah boleh redeem McChicken yang bernilai RM5 tu. Bila klik redeem tu, dia akan keluar code, just show the code to the McD crew okay.

PERHATIAN : Once korang dah klik 'redeem', korang ada masa around 5 mins sahaja untuk redeem. So kalau nak redeem, make sure dah ada kat depan counter McD baru klik button 'redeem' tu okay. And remember, korang hanya boleh redeem sekali je but still worth it la kan.

GRAB YOURS NOW!

Feel free to comment or ask anything kalau tak faham or kurang jelas okay. I memang nak tolong korang dapatkan benda best-best macam ni :) And kalau korang ada tahu pasal ganjaran hebat yang lain, please share with me okayy~

You Might Also Like

14 comments

  1. kiranya mmng boleh redeem tiap2 harilah eh?
    saya ada baca benda ni kat twitter tpi tk berapa faham so thanks for this entry xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup tiap2 hari boleh redeem. Alright you're welcome :)

      Delete
  2. Maybe I can try it later once dah balik Malaysia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup try la sbb benda mudah kan :) Balik Malaysia cepat hehe

      Delete
  3. tekan lagi skali pun ttap xboleh.. Ke sekali seukur hdup.?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali je awak. sbb tu klau nak redeem kena betul2 ada kat kaunter. Once awak dh tekan redeem, awak dh tak boleh redeem dh :)

      Delete
  4. Kan Ada banyak offer Kan..Boleh guna satu offer je ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh guna semua offer yg ada awak. Cumanya setiap 1 offer hanya boleh redeem sekali sahaja. klau nk redeem byk kali kena guna different account la ya :)

      Delete
  5. Boleh ke redeem dua offer dalam satu masa ?

    ReplyDelete
  6. Perlu order makanan lain dlu ke bru dpt redeem yg offer tu @ boleh terus ke counter dan terus redeem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. X perlu. In fact, boleh pakai semua redeem dalam masa 1 hari. No limit. Nk pakai semula tggu masa 24 jam keesokkan harinya.. renewable redeem ni. Mcm set breakfast available 4am - 10am shj. Wktu nk redeem jgn terus tekan. Sbb masa diberi 5 minit shj. Bila tiba turn nk order gitau kat crew kata nk redeem then tunjuk pada dia. Akan keluar 4 digit no code untuk diorg key in.

      Delete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Boleh redeem sama offer tapi different account dalam satu bill?

    ReplyDelete